HOME    ABOUT    CONTACT    CATEGORIES    FACEBOOK    TUMBLR    TWITTER G    TWITTER R   

ANNA DELLO RUSSO    STYLE.COM    W    VOGUE    HARPER'S BAZAAR    ELLE    NUMÉRO    L'OFFICIEL    NYLON    DANSK    LUSH    GQ    THE ROOM   

11/06/2012

US ELECTIONS:CELEB SUPPORTERS

Holnap reggel fény derül, ki nyeri meg az aktuális amerikai elnökválasztást. Amerikában nagy kultusza van a "celebek-vajon-kire-szavaznak" dolognak, így ebből az apropóból összeszedtem két külön táborra bontva a lelkes sztárvoksolókat. Azon mondjuk eléggé meglepődtem, hogy a cseppet sem prűd Lindsay Lohan a republikánus Romney pártját fogja, dehát valahogyan meg kell javulnia a sajtóban, ez pedig elég easy way out.


OBAMA

Obama 2008-ban eddig sosem látott internetes kampányával nyerte meg a választásokat, 2012-re pedig a sztárok önkéntes kampányt hirdettek meg a mostani elnök mandátumának meghosszabbítása érdekében.
Obama "sztárelnök" imázsát nekik köszönheti: a celebek divatossá és népszerűvé tették a jelenlegi elnököt, így meg sem lepődtem, mikor San Francisco utcáit járva úton-útfélen Obama-s poszterekkel és pólókkal találkoztam.

 Alicia Keys

 Beyoncé & Jay-Z

 Meryl Streep

 Ben Affleck
Chris Brown

 ELLEN

SJP

 Justin Bieber

 Oprah

 Reese Witherspoon

Jared Leto

 Halle Berry

 Bono

 George Clooney

 Jon Hamm&Brian Greenberg

 Miley Cyrus

 Eva Longoria

Natalie Portman



ROMNEY

Bár a republikánus párt elnöke nem jelentkezik annyi A listás sztár támogatásával, mint ellenfele, ezzel szemben kis idő leforgása alatt sokan mégis bizalmat szavaztak neki. Olyan elkötelezett támogatókkal büszkélkedhet, mint például Robert Duvall és Chuck Norris, a lista pedig még korántsem ért véget. Az elmúlt napokban állítólag rendkívül kicsi volt a különbség a két jelölt között. Hogy ki nyerte meg a 2012-es amerikai elnökválasztást, az holnap reggel kiderül!

 Nicki Minaj

Kid Rock

John Voight

  Gene Simmons

Lindsay Lohan

Donald Trump

Clint Eastwood

Vince Vaughn

No comments:

Post a Comment