HOME    ABOUT    CONTACT    CATEGORIES    FACEBOOK    TUMBLR    TWITTER G    TWITTER R   

ANNA DELLO RUSSO    STYLE.COM    W    VOGUE    HARPER'S BAZAAR    ELLE    NUMÉRO    L'OFFICIEL    NYLON    DANSK    LUSH    GQ    THE ROOM   

10/18/2012

X-FACTOR STYLING: BRITNEY SPEARS

Számos ups and downs után Britney Spears végre visszatért a showbusiness zűrzavaros paradicsomába- bár azt nem egészen értem, az amerikai X-Factor miért éppen őt választotta meg negyedik zsűritagjának. Valószínűleg maga a Britney fenomenon állhat a döntés hátterében, tekintve,hogy a Spears jelenség döntően meghatározta az elmúlt évtized első felét .
Miss Spears jelentléte leginkább "presztízs" értékűnek tudható be a bírák közt (Ú, nézzétek, ott ül Britni), mivel építő jellegű kritikákat aligha közöl (kedvenc kifejezésének mindenképpen az "amazing" mondható: ,,Your voice was amazing." ; ,,I think you're amazing".) -egy idő után kissé slampossá és egyhangúvá válik. 
Tény, hogy a műsor előnyt kovácsol az egykori popkirálynő hírnevéből: 
a furfangos forgatókönyvírók előszeretettel kreálnak drámai jeleneteket az egykori munkatársak / hősszerelmesek vergődéseiből, amit Britney zaklatottan, könnyes szemekkel igyekszik félénken tolerálni.
Megjelenését illetően egyértelmű, hogy az idő vasfoga a popdívát sem kímélte - bár külsőre nagyon rendben van (legalábbis a mögötte lévő team nagyon ezen dolgozik)- azért meglátszik Britney-n az elmúlt évek botrányos időszaka.
Az arca megfáradt, alakra pedig próbálják visszafogyasztani a Hit me baby one more time-os sémára - ami teljesen felesleges és hiábavaló próbálkozás.
Ettől függetlenül egészen csini, és tök jó látni, hogy állandóan mosolyog (bár, hogy ebből mennyi a színjáték, fogalmam sincs.)
Azért arra kiváncsi lennék, hogy mentorként milyen hasznos tanácsokkal fogja tudni ellátni az olyan versenyzőket,mint például Carly Rose Sonenclar, akinek 13 évesen jobb és erőteljesebb hangja van, mint az ismert popkirálynőnek (audio tune-nal) valaha volt.
Outfit tekintetében jó látni, hogy nem erőltetik rá a harmadik X-ben járó, kétgyermekes anyukára a Demi Lovato-féle tinigöncöket: egészen kifinomult és elegáns megjelenést kölcsönöztek neki a meghallgatások során, amit én személy szerint abszolút nem éreztem mesterkéltnek.
Az összeállítások közül nekem a Kansas-i outfit tetszett a legjobban. A hófehér Alaia ruha remekül hangsúlyozza Britney alakját, nem beszélve arról, mennyire természetes az összhatás, a fehér színtől pedig csak úgy ragyog a barna bőre.
Bár azon a mai napig gondolkodom, a hajából mennyi lehet a sajátja, azért összességében Britney-nek abszolút nincs rossz dolga: külsejét nap mint nap a legkeményebb profik vigyázzák, amit ha akarna se tudna nagyon elbaltázni- Kivéve, ha dührohamában megint kopaszra nyírja a fejét.


AUSTIN


BRIAN LICHTENBERG  dress $396
YSL Tribtoo pumps


KANSAS


AZZEDINE ALAIA  White fit-and-flare dress 3120
MIU MIU glitter sole sandals


GREENSBORO

HERVÉ LEGER Black stretch cap sleeve bandage dress
VALENTINO Crystal mesh T-strap platform sandals


SAN FRANCISCO


LORENA SARBU dress
GIUSEPPE ZANOTTI pumps
.

PROVIDENCE

HERVÉ LEGER BY MAX AZRIA dress $1350
YSL Tribtoo pumps

No comments:

Post a Comment