HOME    ABOUT    CONTACT    CATEGORIES    FACEBOOK    TUMBLR    TWITTER G    TWITTER R   

ANNA DELLO RUSSO    STYLE.COM    W    VOGUE    HARPER'S BAZAAR    ELLE    NUMÉRO    L'OFFICIEL    NYLON    DANSK    LUSH    GQ    THE ROOM   

10/19/2012

IOFFER.COM:DESIGNER REPLIKA BAGS FOR LESS

Ezt a postot tulajdonképpen azért határoztam el megírni, mivel sokan nincsenek tisztában azzal, honnan is érdemes jó minőségű replika táskákat rendelni-lehetőleg 10 ezer forint alatt. Én nem tudom, hogy gondolja rengeteg Facebook oldal, és egyáltalán hogy van pofájuk tényleg nevetségesen, akár háromszoros áron áruba bocsátani ezeket az amúgy kamu portékákat, de mivel van rá igény itthon- mert akárki akármit mond, van- ezért úgy gondoltam megírom ki mit milyen áron lelhet fel magának. Bár úgy gondolom, ennyi pénzért (10 ezer Ft) inkább veszek egy nem designer, de tartós bőrtáskát, sokan mégis megbolondulnak a high-class utánzatokért, amivel nincs is akkora probléma, ha nem az agyonjáratott verziókat kergetik.

FONTOS: az ioffer-ről rendelhető termékek nagy számban nem eredetiek. Ha szemfüles vagy rátalálhatsz eredeti dolgokra, de ezt mindenképpen eredetiség bizonyítvánnyal kell, hogy igazolják. Nem célom senkit sem buzdítani ezek megvásárlására - tény, hogy olcsóbban lehet találni sokkal jobb táskákat, amire mondjuk nincs ráírva, hogy Michael Kors- csak úgy érzem, nincs benne a köztudatban ez az opció, és ezzel szeretnék kicsit irányt mutatni. Általában elég igényes és minőségi replikákkal találkozhattok a weboldalon, így szerintem a rendelés egyáltalán nem kockázatos, mindenkinek szíve joga eldönteni, melyik mellett dönt. 

Az egész a www.ioffer.com című oldalon kezdődik, nem nem eBayről. Első lépésként a fenti keresőbe beírod azt amire vágysz- ha egy Michael Kors táskára, akkor azt, hogy Michael Kors bag, vagy beírhatod csupán a designer nevét is, akkor max mindent kidob ami Korshoz köthető - egyébként már a gépeléskor is fel fog kínálni neked különböző keresési alternatívákat.


Miután kidob vagy 200 találatot, mindenki kedvére böngészhet. Nálam az árak $38-tól indulnak free shippinggel. 


Érdemes szemfülesen végigböngészni az ugyanolyan termékeket, hátha az egyik olcsóbb vlamivel, mint a másik- nem egyszer találni free shippinges opciókat, amivel azért elég sok pénzt spórolhat az ember. Fontos, hogy a megrendelés előtt mindig leellenőrizzétek, biztosítanak-e postázást Magyarországra- mert ha nem, feleslegesen kifizeted az árut és nem fogják kiküldeni!


Ezt érdemes végigjátszani azokkal a darabokkal és márkákkal, amik belopták magad a szívedbe. 

Ha megvan szíved választottja, akkor kattints a BUY NOW-ra és add meg a pontos paramétereket (szín, méret, mennyiség).

Fontos: ha a paraméterek megadása után a Complete Purchase-re kattintasz, azzal végleg beleegyezel a termék megvásárlásába. Figyelmesen add meg az adatokat, mert utána már nem igen tudsz módosítani.
Az online vásárláshoz mindenképpen szükséged van internetes vásárlásra alkalmas bankkártyára, mert az ennek a hátulján lévő biztonsági kóddal (CVV) fogják ellenőrzni, hogy a kártya valóban a tiéd. 
Ki kell választanod, milyen típusú kártyával szeretnél fizetni (megadod milyened van :MasterCard, Visa, American Express stb), majd az adatok megadása után kérni fogja a kártya hátulján található CVV számot, ami 3 db számot jelent elkülönítve a szignód felett.


A címedet magyarul add meg, mert magyar címre fogják postázni. Abban az esetben, ha csak angol opciót kínál fel, akkor is különösen figyelj oda rá, valamint jegyezd meg azt is, mennyi időt írnak a shippingre- ha mondjuk 8 napot, akkor ne reménykedj, hogy 5 nap alatt megérkezik, nem valószínű (a hétvégéket szintén ne számold bele!)
Általában a posta értesítőt küld a termék megérkeztéről, személyes tapasztalatként hozzátenném, hogy ha ékszereket rendeltem rendszeresen bedobták a postaládába, és csak a nagyobb csomagok esetén (táska) küldenek ki értesítőt, amivel csak be kell szambáznod a postára, hogy átvehesd a megrendelt árut (személyi és lakcímkártya bemutatásával).

Ha valamilyen okból kifolyólag nem érkezik meg a megvásárolt item, akkor mindenképpen vedd fel a kapcsolatot a sellerrel- írj neki emailt iofferen keresztül, illetve állítsd be azt az opciót, hogy "Haven't recieved item" - ez az eBayen is így működik.
Általában visszatérítik neked az összeget, vagy kipostáznak neked még egy táskát - nem éri meg nekik, hogy lenyúlják a pénzedet, ebben azért sokkal több pénz forog, mint hogy mindenkitől kicsalják.




7 comments:

  1. szia. meg tudod mondani, miért van az, hogy nekem csak a make offer opciót jeleníti meg, a buy now-ot pedig nem?

    ReplyDelete
  2. Szia, kérlek felvennéd velem a kapcsolatot facebookon? https://www.facebook.com/vivien.takacs.946
    Surgos lenne. Koszonom

    ReplyDelete
  3. szia!rendeltél már innen?

    ReplyDelete
  4. Szia! Esetleg cipő rendelésnél mire kell figyelni? Méret legyen nagyobb a szokottnál? Köszi!

    ReplyDelete
  5. szia esetleg tudnál segiteni nekem rendelni

    ReplyDelete
  6. hiába rá megyek a megrendelésre és le irok minden adatot aszt adja ki hogy error page meg hogy probáljam ujra vagy hogya kártya nem jo pedig jo tudna valaki segiteni sürgősen !

    ReplyDelete
  7. istvanilles98@gmail.com ..ide irjon már az aki tud nekem segíteni elöre is köszii

    ReplyDelete