HOME    ABOUT    CONTACT    CATEGORIES    FACEBOOK    TUMBLR    TWITTER G    TWITTER R   

ANNA DELLO RUSSO    STYLE.COM    W    VOGUE    HARPER'S BAZAAR    ELLE    NUMÉRO    L'OFFICIEL    NYLON    DANSK    LUSH    GQ    THE ROOM   

10/31/2012

BLOGGERS:PART II

Egy korábbi postban már beszámoltam arról, kik az all time fav bloggerek akiknek napi rendszerességgel csekkolom az oldalát, a lista azonban még közel sem ért véget. A folytatásban további 4 lány outfit oldalát mutatom be Nektek, legközelebb pedig a fiúkon a sor!

ARABELLA

Arabellára teljesen véletlenül, körülbelül egy éve akadtam rá és laza egy óra alatt ki is végeztem az oldalát. Tipikusan ő az a lány, akinek a stílusa nem fog mindenkinek tetszeni. Extravagáns és örömmel ölti fel mindazokat a darabokat, amiket az emberek 90%-a biztosan visszahajigálna a polcra - nekem pontosan ezért tetszik: Arabellát akár ezer ember közül is kiszúrnám az utcán.
A brit lány egyébként 2011 óta blogol, ami azóta olyannyira befutott neki, hogy számos fotózáson és magazinban szerepelt már- ami lássuk be, egyáltalán nem csoda.

Ha érdekel a brit különc outfit kavalkádja, katt a logora!



KARLA


Ő az, akit már a kezdetek óta rendszeresen olvasok.Kifinomult és rendkívül letisztult stílusa van, imádom az összes képét; ha inspirációra van szükségem szinte biztos, hogy nála fogok böngészni. Karla jelenleg a Roman Luxe kollaborálásával tervezi második ékszerkollekcióját, melyet ITT tudtok megtekinteni. 

Karla blogját pedig elérhetitek az alábbi képre kattintva:


KTR STYLE


A KTRStyle-ra nemrégiben bukkantam rá, méghozzá Marc Jacobs facebook oldalán, ugyanis a kisasszony remekül ötvözi a különféle designer holmikat a rockos illetve klasszikusabb darabokkal. Valahogy mindegyik képen annyira vidámnak és természetesnek hatnak számomra az összeállítások, az pedig külön tetszik, hogy bár nincsenek vékony lábai a bloggerinának, mégis bátran és rendkívül előnyösen viseli az egészen mini szoknyákat és sortokat egyaránt.
Kedvenceim a hatalmas pink tüll és rakott bőrszoknya, de garantáltan izgalmas összeállításokkal találkozhattok, ha meglátogatjátok a weboldalát.





CHIARA


 Blogját nem kevesebb, mint 5 millió (igen, millió) látogató tekinti meg havonta (igen, HAVONTA). Tudom, őt valószínűleg mindenki ismeri..mégsem szerettem volna kihagyni az összeállításból. Már csak azért sem, mert mikor a nyáron Amerikába utaztam előtte folyamatosan  az ő blogját stíröltem, aki hozzám hasonlóan szintén beutazta az álmok földjét, így rendkívül sok tippet meríthettem az irományaiból. Chiara nagyon megcsinálta magának és mindent elért, amit egy blogger valaha remélhet az életben: az összes fashion week-en jelen van, a legnagyobb divatházak utaztatják egyik eseményről a másikra, tervezett már a Mangonak és a Yamamay-nek. Ennek a lánynak szinte nincs olyan hét az életében, hogy ne tartózkodjon külföldön. Jelenleg, mikor ezt a bejegyzést írom, épp a brazil VOGUE-gal dolgozik együtt, ami tényleg csak egy azok közül a magazinok közül, amik igyekeznek megkaparintani őt maguknak..

Chiara blogjáért kattints a képre!




No comments:

Post a Comment